.

.

TOTS 21

Rosa Maria Ibarra presenta la seva candidatura a la seu del PSC de Tarragona. Foto: Tarragona21

Rosa Maria Ibarra presenta la seva candidatura a la seu del PSC de Tarragona. Foto: Tarragona21

La portaveu del PSC a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, presenta la seva candidatura per encapçalar la llista socialista al Camp de Tarragona per a les eleccions del 27 S. Junt amb la candidatura de Carles Castillo són dues les candidatures que s’han presentat, tot i que la de Xavier Sabaté, el socialista que ha ostentat en els darrers tres anys el càrrec, està sospesant el suport que rebria per part de la militància abans de presentar la seva candidatura. Per a l’elecció del el partit descarta fer primàries a causa del poc temps que hi ha per escollir el candidat.

En les dues setmanes vinents les candidatures han de passar per les agrupacions del municipi, convé recordar que el PSC té 44 agrupacions en les sis comarques del Camp de Tarragona. Del resultat obtingut es presentarà un acte a la Federació. Aquesta serà l’encarregada de realitzar una llista de proposta que ha de ser aprovada pel Consell de Federació. El darrer pas del procés serà l’aprovació per part del Consell Nacional, que fins ara està previst pel 26 de juliol.

Durant la presentació de la seva candidatura Ibarra ha destacat que la seva candidatura respon a “un nou impuls i a una nova forma de fer” dintre del grup socialista. La candidata ha fet referència a la desafecció política per part dels ciutadans i es proposa com l’alternativa socialista avalada per la seva experiència política a l’Ajuntament de Valls.

Ibarra ha destacat que la seva tasca se centrarà en complir el «programa electoral del PSC» i ha concretat dient que en el seu programa serà fonamental la “reactivació econòmica”, així com potenciar les “infraestructures estratègiques del nostre territori”. També ha destacat que es per ella fonamental superar d’una vegada per totes la crisi i donar recolzament a les persones amb discapacitat i en risc d’exclusió social, així com promoure la igualtat de gènere i potenciar l’ecologisme com una oportunitat per a crear llocs de treball en el Camp de Tarragona. En els darrers minuts del seu discurs la candidata ha fet èmfasis en «com» durà a terme tota aquesta tasca i s’ha compromès a activar el “contacte ciutadà de tot el territori”.

Carles Castillo, l’altre candidat

Carles Castillo és l’altre candidat per encapçalar la llista socialista al Camp de Tarragona. Tal com va informar Tarragona 21 a partir d’una carta de Castillo on donava a conèixer la presentació de la seva candidatura.
Castillo aposta per un PSC d’arrel, d’aquell que “torni al carrer, més combatiu i que es preocupi per la gent”. El polític tarragoní vol aconseguir el suport de la militància a les assemblees que han de començar el pròxim dia 13.

Brigitte Urzaiz