Rodri s’estrena amb un Nàstic necessitat de punts

Rodri, durant un entrenament. Foto: Gimnàstic

Rodri s’estrena a la banqueta del Nàstic aquesta tarda (18 hores) contra un rival també necessitat de punts. Ningú hagués pensat que a la quarta jornada cauria l’entrenador grana Lluís Careras, però les sensacions ja no eren bones i es van anar confirmant amb el pas de les setmanes. Com la temporada passada, les urgències han tornat, però aquest cop el Consell d’Administració no ha volgut deixar córrer el temps i entrar en terreny perillós.

Rodri, amb experiència a Segona B i com a segon a la Liga 1,2,3,  arriba a l’equip amb l’aigua al coll, però amb temps suficient per revertir les coses. No l’obsessiona la seva continuïtat.

I ho farà davant un Alba que li fa costat a la cua de la classificació, també amb només un punt. Els grana veuen com la defensa haurà d’esmerçar-se força aquesta tarda per les baixes que arrossega l’equip. Bruno Perone i Djetei no estan recuperats i Suzuki no es troba en les millors condicions possibles. Blanco i Xavi Molina podrien substituir-los.

Rodri no es planteja la seva continuïtat, si es tracta d’un entrenador de pas o no, sinó només anar partit a partit jugant el millor possible amb una plantilla en la que ell hi creu profundament. Té un estil de joc directe.

L’Abacete és a priori un bon ‘outsider’ per la pèssima arrencada de lliga que ha viscut. Tampoc ha guanyat cap partit i el seu entrenador, José Manuel Aira, podria jugar-se el coll a Tarragona

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *