.

.

TOTS 21

La butlleta de participació serà repartida entre els alumnes matriculats als diferents centres educatius de Roda de Berà, i també es podrà recollir a la consergeria de l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

La regidoria de Comerç, encapçalada per Rosana Dorantes, posa en marxa la segona edició de la gimcana comercial de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial local i donar a conèixer l’oferta d’establiments que hi ha a Roda de Berà.

La primera edició va tenir una gran acollida. Va reunir la participació de 90 infants i joves, 37 per a la categoria de 0 a 6 anys; 39 en la de 7 a 11 anys; i 14 joves en la categoria de 12 a 17 anys.

La dinàmica és la d’una gimcana, en la que hi poden participar els infants i joves dels 0 als 17 anys, dividits en tres categories diferents, des del 20 de desembre fins al 2 de gener.

Els i les participants hauran de consultar a la butlleta de participació la llista d’establiments adherits i buscar dins d’ells una de les vuit imatges nadalenques que la regidoria n’ha amagat amb el logo de ‘Reactiva’t’

Els i les participants hauran de consultar a la butlleta de participació la llista d’establiments adherits i buscar dins d’ells una de les vuit imatges nadalenques que la regidoria n’ha amagat amb el logo de ‘Reactiva’t’. Quan trobin un d’aquests elements hauran de demanar a l’establiment que estampi el seu segell a la butlleta, a sobre de la imatge corresponent, i de la mateixa manera amb els set restants. Un cop hagin aconseguit omplir la butlleta, amb vuit segells diferents, l’hauran de dipositar a la bústia de l’Hotel d’Entitats abans del 3 de gener.

Totes les butlletes que estiguin degudament emplenades entraran en el sorteig d’increïbles regals. Per als infants de 0 a 6 anys la regidoria sortejarà una càmera de fotos, per al primer; una pissarra magnètica per al segon; i un patinet, per al tercer premiat. Pel que fa als nens i nenes de 7 a 11 anys, se sortejarà una tableta, un patinet i un joc. Els joves de 12 a 17 anys podran guanyar una tableta, el primer premi; una dessuadora, el segon; i un joc de taula, per al tercer premi.

El sorteig se celebrarà el 4 de gener, a les 12.30 hores, en directe al programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio, i es podrà seguir també a través de Facebook Live de l’Ajuntament.

La butlleta de participació serà repartida entre els alumnes matriculats als diferents centres educatius de Roda de Berà, i també es podrà recollir a la consergeria de l’Ajuntament .

Els establiments que hi vulguin participar s’han d’inscriure abans del 13 de desembre enviant un correu electrònic a reactivat@rodadebera.cat

El llistat d’establiments es publicarà el dia 14 de desembre als mitjans municipals.

Redacció