.

.

TOTS 21

Cartell de la jornada sobre alimentació

Cartell de la jornada sobre alimentació

L’associació Agroteràpia ha organitzat a Roda de Berà una xerrada-taller per al proper dissabte, 5 d’abril, a partir de les 9h del matí.

Tractarà sobre conducta alimentària i sobrepès i els motius pels quals pot aparèixer el sobrepès i l’obesitat i com es poden canviar les conductes alimentàries, establint possibles vies de correcció. El preu d’assistència és de 5 euros. L’acte es desenvoluparà a la finca Fontceba de Roda de Berà.

Entre les activitats que es duran a terme es troba una xerrada sobre sobrepès i obesitat, motius pels quals una persona emmalalteix i els tractaments més adequats segons el grau de malaltia i compromís de la salut. Anirà a càrrec de Maria Sylvia Gimeno, psicòloga especialista en conducta alimentària humana, i de Raúl Cavo, metge especialista i cap de cirurgia de l’obesitat. També anirà càrrec dels mateixos especialistes el segon bloc sobre conducta alimentària i aspectes psicològics, culturals, mediambientals en el comportament alimentari humà.

Després del dinar, un menú orgànic saludable a un preu de 6 euros (places limitades), se celebrarà un taller de tapping amb Raquel Cleeg, terapeuta E.F.T; un taller de Ioga, amb M. Luisa Díaz, mestra de Ioga; i gimnàstica i activitats per a nens amb Sònia García, psicòloga social, i Jessica Sánchez, coordinadora d’activitats infantils.

La jornada finalitzarà amb el taller-exposició “Cultiu d’hortalisses a casa i valoració de la qualitat alimentària” a càrrec de Daniel Gimeno, fundador d’Agroteràpia, i Enric Castanyeda, president de l’entitat.