Roda de Berà es posa diumenge l’equipació per lluitar contra el càncer


Roda de Berà recaptarà fons per a la lluita contra el càncer fent esport. Les inclemències meteorològiques del passat diumenge a la tarda van obligar a anul·lar l’esdeveniment “Roda de Berà contra el càncer” que s’havia de celebrar al camp de futbol a partir de les sis.

Finalment, els organitzadors, l’Ajuntament, el Punt d’Informació Juvenil, l’associació juvenil Roda Jove, la Penya Blaugrana, el Club Atlètic Roda de Berà i el centre Thalassa Fitness, van decidir que “Roda de Berà contra el càncer” se celebrarà el proper diumenge, 30 de juliol.

La cita s’iniciarà al camp de futbol municipal a partir de les sis de la tarda amb els partits infantils, per a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. Seguidament, a les set, de la mà de Thalassa Fitness començarà una masterclass de zumba. El plat fort de la tarda, el partit de futbol contra el càncer, arribarà a partir de dos quarts de vuit.

El preu de l’entrada solidària serà de 3 euros, tant per al públic assistent com per als propis jugadors, atès que tots els fons recaptats es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. També es podrà col·laborar mitjançant l’urna solidària que hi haurà al camp de futbol, amb la participació a la rifa o bé comprant la samarreta solidària de l’esdeveniment, enguany de color vermell.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *