.

.

TOTS 21

Avui comencen els actes, que s’allargaran fins el dia 29

Avui comencen els actes, que s’allargaran fins el dia 29

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de la Dona, ha organitzat tot un seguit d’actes gratuïts i oberts a tothom amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que es commemorarà el proper 25 de novembre. El primer dels actes tindrà lloc avui dimarts a les 6 de la tarda al Casal Municipal Les Monges.

Es tracta d’un curs d’assertivitat i mediació de conflictes, que serà a càrrec de Clima i Creixement. El curs es tornarà a fer el proper dimarts, dia 26 de novembre, a la mateixa hora i lloc. Diumenge, dia 24, el Club de Judo Dojo de Roda oferirà una classe de defensa personal. Tindrà lloc a la seu del Club -a l’avinguda de l’Avenc- a 2/4 de 10 del matí.

En acabar, se servirà un esmorzar. Les places són limitades, i per aquest motiu cal fer inscripció prèvia a l’Hotel d’Entitats. El mateix diumenge, a les 7 de la tarda al Casino Municipal, l’actriu Jordina Biosca narrarà un conte per a adults titulat ‘La noia sense mans’. L’activitat està recomanada per a majors de 12 anys.

Dilluns dia 25 de novembre, a les 12 del migdia, a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc la lectura del manifest institucional amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Dimecres dia 27, a les 5 de la tarda, a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca, Susanita Pinceles explicarà contes per a la igualtat de gènere, adreçats a infants.

També hi haurà pintacares. Per finalitzar els actes, divendres 29 de novembre, a 2/4 de 12 del matí, el programa A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio (107.7 fm) oferirà una taula rodona sobre la violència envers les dones, serà a càrrec de persones enteses en la matèria. Amb aquests actes, Roda de Berà vol mostrar el seu suport a totes aquelles dones que pateixen maltractaments, siguin del tipus que siguin, i sumar-se a la lluita contra qualsevol tipus de violència.