Roda de Berà col·labora un any més amb la campanya ‘Posa’t la gorra!’

Cartell que anuncia la campanya

Un any més l’Ajuntament de Roda de Berà se suma a la campanya solidària d’AFANOC “Posa’t la gorra!”, la qual enguany arriba a la seva quinzena edició a Tarragona.

De nou se celebrarà a Port Aventura Park, el 10 de juny, amb una gran festa en la qual el parc temàtic s’ha abocat especialment per fer gaudir d’una jornada especial on s’unirà la diversió, la solidaritat i el compromís envers els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

La gorra d’aquesta edició, símbol de la campanya i que inclou l’entrada a Port Aventura el dia de la festa, té un preu de 20 euros, i ha estat creada per la marca esportiva Munich amb un disseny molt colorista i juvenil.

La campanya està impulsada per l’Associació de Nens amb Càncer, AFANOC, i té l’objectiu de sensibilitzar i donar a conèixer a la societat l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar la malaltia i aconseguir els mitjans necessaris per pal·liar les carències en serveis i instal·lacions que es generen a partir del diagnòstic, aconseguir més recursos per tal que els infants malalts puguin gaudir de la seva infància amb els mateixos drets i oportunitats que la resta d’infants.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb la compra de la gorra poden adreçar-se a l’Hotel d’Entitats de Roda de Berà.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *