.

.

TOTS 21

La programació de Nadal de Riudoms omple aquests dies de festes amb un reguitzell d’activitats familiars per als veïns i visitants del poble i s’enceta amb el tradicional Mercat de Nadal els dies 15 i 16 de desembre, que omplirà la plaça de l’església de parades i activitats.

Dissabte 15, el mercat obrirà a les 10 del matí, amb les esperades paradetes amb regals i motius nadalencs. A les 11 hores hi haurà un Taller de Centres Florals i a les 12 hores, l’Hora del Conte a l’espai Jove. A la tarda, el mercat reprendrà la seva activitat a les 17 hores, amb un taller de maquillatge, els contes al menjador de l’àvia i el concert del grup Reggae per Xics, al Teatre Auditori del Casal Riudomenc a les 17.30 hores.

La tarda acabarà amb una gran xocolatada popular a les 18.45 h, l’encesa dels llums de la plaça a les 19.20 h. i el concert coral dels ‘Petits Cantors’ de l’Escola Municipal de Musica. La cloenda de la vetllada anirà a càrrec del grup ‘Tocabemolls’ amb música en viu.

El diumenge 16 de desembre, el Mercat de Nadal tornarà a obrir a partir de les 10 del matí. A la mateixa hora, es farà una caminada solidària amb la Marató de TV3. Els menys esportistes podran comprar una bossa de garrofes per al tió en benefici de la Marató. De 10 a 14 hores hi haurà una Scape Room a l’Espai Jove i una nova edició dels ‘Contes al menjador de l’Àvia’ d’11 a 12 hores, a la plaça de l’església. El matí acabarà amb l’espectacle de titelles ‘Recontes’ a les 12 h i amb la ballada dels Gegants a les 13.30 hores. Per la tarda, a les 6, gran Bingo en benefici de la Marató de TV3 amb Rom Cremat i amb premis oferts pels comerços i entitats de Riudoms.

Primer mercat d’artistes locals

Una de les novetats del Mercat de Nadal d’enguany és el ‘MercArt Riudoms’, el 1r Mercat d’Artistes Riudomencs, organitzat per la Secció d’Art del CERAP i l’Ajuntament de Riudoms els dies 15 i 16 de desembre, de les 11.00 a les 20.00h, a la plaça Petita. Aquest mercat vol potenciar i fer visible l’obra de més d’una vintena d’artistes riudomencs, amb l’objectiu de reivindicar el món de l’art al poble. Així mateix, vol donar al públic la possibilitat d’adquirir obres d’art a un preu assequible i en un moment molt oportú per la proximitat de les festes de Nadal, en què moltes persones busquen fer un regal diferent i original.