TOTS 21

L’alcalde, Sergi Pedret, i del vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge i president de la territorial de Tarragona, Rafel Serrano. Foto: tots21

Aquest diumenge el Pavelló Municipal d’Esports de Riudoms acull el Campionat de Catalunya de grups de Xou Júnior i Quartets de patinatge artístic. La jornada va ser presentada divendres passat a l’ajuntament, amb participació de l’alcalde, Sergi Pedret, i del vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge i president de la territorial de Tarragona, Rafel Serrano. En l’organització s’hi ha compromès a fons el Club Pati Riudoms, i durant la roda de premsa es va poder avaluar l’impacte sobre les entitats esportives del poble de les mesures de prevenció contra la Covid-19.

Davant els mesos de tancament acumulats i les dificultats per fer front a un panorama de futur sempre incert, Pedret va aprofitar l’ocasió per anunciar una mesura que pretén facilitar el dia a dia dels clubs de la localitat del Baix Camp. «Des de l’àmbit municipal sempre es busca donar suport no només al Club Patí sinó també a la resta d’entitats esportives. I més encara en aquests temps tan complicats. Per això en les setmanes vinents, un mes com a molt, tancarem un acord pel qual cedirem de manera gratuïta l’ús de les instal·lacions municipals als clubs del poble», fins ara sotmesos a una taxa d’utilització. Segons Pedret, només s’està pendent a hores d’ara de prendre la decisió sobre quin és el tipus d’acord («pot ser per mitjà d’un conveni o una altra fórmula») per poder implantar aquesta iniciativa.

J.S.