.

.

TOTS 21

L’Ajuntament de Riudecanyes obre les portes de la vila aquest proper 24 de març, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, a tots aquells que vulguin gaudir de la XI edició del ‘TastaVerd, la Fira dels sentits’, organitzada amb la col.laboracio de les entitats, associacions i comerciants de la població.

El Tastaverd de Riudecanyes neix per donar a conèixer els valors de l’agricultura tradicional, ecològica i els seus productes, donar valor a les labors artersanals i als antics oficis i, sobretot, reivindicar la figura dels homes i de les dones que treballen la terra i la qualitat dels productes de casa nostra.

El Tastaverd de Riudecanyes és una activitat de caire anual que combina una activitat firal, una activitat festiva i una activitat social. L’acte oficial d’inauguració serà a les 12 del migdia a la plaça de l’església i anirà a càrrec de Pilarín Bayés, reconeguda ninotaire. El Tastaverd oferirà als assistents en la seva mostra d’enguany una mostra d’oficis relacionats amb la tradició rural, paradetes artesanes pels carrers, una exposició dels pintors de la Baronia, tallers diversos, un photocall de superherois, un tast d’oli, espectacles de carrer, una pista slot, jocs tradicionals, elements de reciclatge o una exposició i mostra de còmics perquè enguany, precisament, l’ambientació del Tastaverd gira al voltant del còmic.

D’altra banda, el Tastaverd també comptarà amb una àmplia oferta gastronòmica en què els assistents podran o bé conèixer els diferents restaurants de Riudecanyes o tastar àpats com la clotxa o la llonganissa amb pa torrat a la pista de l’Eura.

Altres activitats que caldrà gaudir seran la representació musical del Grup de Teatre Les Glaneres, a les 12.30h; l’actuació castellera amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, a les 13.00h; o l’espectacle de Fi de Festa a càrrec de la Xaranga Tocabemolls, a les 20.00h. El Tastaverd és una realitat gràcies a la feina de preparació que fan, durant tot l’any, els veïns i les associacions del municipi conjuntament amb l’ajuntament.