.

.

TOTS 21

Gerard Valentín estarà dos mesos de baixa. Foto:Nàstic

Gerard Valentín estarà dos mesos de baixa. Foto:Nàstic

Gerard Valentín estarà dos mesos de baixa després de patir una lesió al menisc extern del genoll esquerre.

El jugador empordanès haurà de passar pel quiròfan per ser intervingut de la lesió i podria tornar a la disciplina del primer equip al mes d’abril.

Gerard ha estat fins ara un fix als onzes grana en aquest començament de temporada.

Vicente Moreno haurà de buscar un relleu a la plantilla. Xavi Molina sembla cridat a ocupar aquesta posició. Després de la marxa de Jordi Calavera, el jugador de La Canonja, s’ha convertit en el relleu més natural de Gerard al lateral dret.

La baixa però també de Manolo al mig del camp podria fer que Xavi Molina jugués al doble pivot i fos Xisco Campos que anés al lateral.  En aquest darrer cas obligaria a retocar toca la defensa situant a Pol i Mossa de centrals i Ferran Giner al lateral esquerre.

D’altra banda Luismi pateix una contusió al genoll amb probable lesió osteocondral al compartiment extern del genoll dret.  El Nàstic està pendent de quin serà el tractament que seguirà el volant grana. No es descarta tampoc que hagi de passar perl quirofan.

Les baixes del Nàstic de cara el partit d’aquest diumenge a Alacant no s’acaben aquí ja que els lesionats David Rocha i Jean Luc i els sancionats Manolo Martínez i Pablo Mari tampoc podran viatjar a terres alacantines.

Vicente Moreno anirà amb els jugadors justos i haurà de retocar l’onze buscant equilibrar l’equip. El maldecap més grana estarà a la posició de doble pivot defensiu.

Quim P. Casadesús