.

.

TOTS 21

L'activitat de l'escola serà gratuïta.

L’activitat de l’escola serà gratuïta.

Des de la Comissió de drets Sexuals de Reus s’ha organitzat l’Escola d’Amor i de Passió, una activitat dirigida a tothom i pensada per a persones adultes en qualsevol estat afectiu: solters, en parella, rotllets, poliamorosos, relacions obertes, tancades, LGTBIQIA+.

L’activitat, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, està pensada pel dret a l’expressió sexual emocional i a l’educació sexual integrada que s’inicia amb el naixement i dura tota la vida.

Consisteix en oferir un espai íntim, acollidor, divertit i sobretot professional per aprendre a millorar sobre les vides afectives i sexuals. A partir de les demandes dels usuaris, dubtes, necessitats o inquietuds s’adaptaran les sessions als continguts que realment siguin útlis per millorar les relacions d’amor i passió entre les persones.

L’activitat és gratuïta, però cal fer reserva a través de la pàgina de l’Escola Oberta de Salut, clicant a aquest enllaç.

La sessió es farà el dissabte 11 de novembre, d’11:00 h a 14:00 h, a l’Escola Doctor Alberich i Casas, al carrer de Cèlia Artiga i Esplugues, 10, de la ciutat.