TOTS 21

Imatges de la commemoració de la Diada. Fotos: Ajuntament

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit els actes institucionals que l’Ajuntament ha organitzat aquest 11 de setembre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, i que han tingut lloc a la plaça del Baluard. L’acte central, que ha comptat també amb la intervenció de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha estat la lectura de la Glossa de la Diada, a càrrec del filòleg Josep Murgades Barceló.

La commemoració de la Diada ha començat a les 10:00h amb la música del Quartet Floral. Tot seguit, s’ha realitzat l’ofrena institucional dels membres del consistori i la interpretació d’El cant de la senyera per part de l’Orfeó Reusenc. En acabar la lectura de la Glossa de la Diada, l’Orfeó Reusenc ha cantat Els segadors i tot seguit s’ha fet el Ball d’Homenatge, amb Ricard Roig i Laura Roig.


L’acte ha continuat amb les ofrenes florals de les entitats de la ciutat, amb l’acompanyament musical del Quartet Floral. I finalment, la cloenda de l’acte ha comptat amb l’actuació dels Xiquets de Reus, que han aixecat un pilar, i el cant d’Els segadors per part de tot el públic.

Redacció