.

.

TOTS 21

Un moment de la reunió mantinguda aquesta setmana. Foto: Cedida

El teixit comercial dels municipis de Salou i Cambrils, a través de PIMEComerç, ha mantingut, aquesta setmana, una reunió amb la sotscap de la Regió Policial Camp de Tarragona de Mossos d’Esquadra, la intendenta Rocío Rubio Mojarro, amb l’objectiu d’establir les línies de treball conjunt per garantir un comerç segur i responsable.

A la trobada, que va tenir lloc a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Camp Clar, hi va assistir el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, Hèctor Maiquez; el president de PIMEComerç, Florenci Nieto; el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Òliver Klein; i la representant de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Lluïsa Giménez; així com també representants de les associacions de comerciants de Cambrils.

En el decurs de la reunió, es van tractar diversos temes que afecten el comerç. Així mateix, des de Mossos, la intendenta Rubio va informar de les dinàmiques i de l’operativa que es duu a terme per actuar.

El regidor de Dinamització Econòmica de Salou, Hèctor Maiquez, ha explicat que «aquesta reunió ha estat molt profitosa; la nostra voluntat és continuar treballant, de manera conjunta i coordinada, per tal de posar en marxa diverses línies d’actuació».