.

11 clubs han pres part amb 32 nens i nenas de les categories PreBenjamins, Benjamins, Principiants, Alevins i Infantil. El circuit, tècnic i divertit pels participants, ha agradat molt, ja que normalment a les curses de nens es troben amb circuits totalment plans. Això ha fet que la canalla gaudís del circuit.

Els PreBenjamins  realitzaven una volta al circuit d’uns 500 metres, el guanyador va ser Biel Jaria, seguit del local Oriol Figuerola i Roc Jaria, en Femina la guanyadora va ser Arlet Carrillo.

Els Benjamins realitzaven dues voltes al circuit, el guanyador va ser Marc Faro, de l’escola de Montroig, seguit de Kilian Aguilera i Ruben Caballero. Adam Daoumi del nostre club, va ser 4rt.

En fèmina, la guanyadora va ser Beth Risalde.

Els Principiants realitzaven 6 voltes al circuit, el guanyador Van Seff seguit de Pere Barceló i Roger Font. Els nens del nostre club van aconseguir les places següents, Lluc Subirós 4rt, Pau Subirós 8è i Pau Figuerola 9è. En femina la guanyadora va ser Nuria Hernandez.

En Aleví i infantil tenien dues dificultats tècniques afegides al circuit, una rocalla de pedres i una pujada extra, realitzaven 10 voltes al circuit, Pol Font va ser el guanyador seguit de Dylan Maldonado i Elvis Guillen. Pere Dalmau del nostre club, va ser 6è.

En infantils només un participant Joan Trias.

La classificació de clubs, va guanyar comodament Escola de ciclisme de Montroig del camp. El club local Bikepark Costa Daurada Torredembarra va ser segon i tercer el Pansalud BGTeam.

Des de l’organització es comença ja a treballar per a que al 2018 aquesta prova sigui puntuable per a la Copa Catalana de BTT infantil.