TOTS 21

Una integrant de l’Associació Tarraco Gats va rescatar ahir un cadell de gat que no podia baixar del terrat d’un edifici a la via William J. Bryant de Tarragona, després de tres dies i de mobilitzar Bombers i Mossos d’Esquadra. L’Associació GAIA Tarragona va alertar primer els Bombers, que es van desplaçar al lloc i es van enfilar al terrat per intentar baixar el cadell. En veure’ls a dalt, el gat es va amagar entre les teules i no van poder treure’l d’allà.

L’entitat animalista va comprovar que ahir el cadell continuava al terrat, i els Mossos d’Esquadra van col·laborar facilitant l’accés a la propietat privada als animalistes perquè poguessin tornar a intentar baixar-lo. Finalment, una integrant de Tarraco Gats es va enfilar al terrat, que es troba a quatre metres de terra, i va poder rescatar el gat.

L’associació Gaia ha volgut agrair l’ajuda de Bombers i Mossos en el rescat: «Moltes vegades es critica la tasca dels Bombers o forces de seguretat per desatendre crides d’auxili amb animals, però aquest cop els volem donar les gràcies per no pensar ‘és només un gat’.»