.

.

TOTS 21

Foto dels campions, Equip Repsol Química

Foto dels campions, Equip Repsol Química

El dissabte 14 de juny es va disputar la final de la II Lliga de Pàdel del sector petroquímic i energètic del Camp de Tarragon al Club de Pàdel Wellness Mas Passamaner. Amb la presència del regidor d’Entitats i Festes de l’Ajuntament de La Selva del Camp, Rubèn Miquel, es va disputar la darrera jornada on Repsol Química II va sortir campió. Gran ambient, molta emoció, deportivitat i companyerisme van ser els valors demostrats durant el transcurs de tota la Lliga.

D’aquesta manera, els primers llocs de la classificació van ser per a: Campió, Repsol Química II; subcampió, BASF i, semifinalistes, Iberdrola i Repsol Química 1 (per les seves dimensions, Repsol va participar amb dos equips de 10 jugadors cadascun). La Copa durant tot l’any estarà en mans dels campions, Repsol Química que la cediran a l’equip guanyador de la propera edició, l’any que ve.

Des del passat 15 d’abril el Club de Pàdel Wellness Mas Passamaner, ubicat a La Selva del Camp, ha estat celebrant, setmana rere setmana, la II LLIGA dirigida i organitzada pel director del Club de Pàdel Wellness Mas Passamaner gerent de l’empresa Destino Padel, Sergi Virgili. L’objectiu d’aquest esdeveniment ha estat des dels seus inicis, el de promoure el bon feeling entre les diferents empreses que treballen al mateix sector, el químic i, a més, comparteixen un mateix territori, el Camp de Tarragona.

El Club de Pàdel Wellness Mas Passamaner és una entitat esportiva enfocada als serveis esportius dirigits a l’empresa i la seva filosofia és que la pràctica de l’esport fomenti les bones relacions entre treballadors, directius i treballadors, clients i proveïdors… per tal motivar i fidelitzar, construir i fer equip i, millorar les seves relacions públiques.