Representants internacionals dels països participants als Jocs Mediterranis visiten el Pavelló de Vila-seca

Foto de grup al Pavelló de Vila-seca.

Aquest dimecres Vila-seca ha participat en la jornada de treball amb els Caps de Missió dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i que reuneix els representants designats per cada Comitè Olímpic.

Més d’una cinquantena de representants internacionals dels 26 països participants han fet una visita tècnica a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports, que recentment han quedat renovades. L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el regidor d’Esports, Francisco Almazán han pres part en aquesta jornada que ha continuat, posteriorment, a la Vila Mediterrània de PortAventura.

El Pavelló Municipal d’Esports, situat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d’adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a la seva funcionalitat, eficiència, accessibilitat i seguretat; s’ha cobert i ampliat la pista poliesportiva annexa i renovat el seu paviment, i s’ha construït un porxo perimetral com a element d’unió i circulació entre els dos espais.

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *