.

.

TOTS 21

Imatge d'una anterior edició de la cursa. Foto: renaunatura.wordpress.com

El municipi de Renau celebrarà el proper 28 de desembre la tercera edició de la Cursa i Caminada de Muntanya organitzada per Renau Natura. El recorregut de 5 quilòmetres, que es pot completar caminant o corrent, transcorrerà pels entorns de Renau. El traçat és el mateix que el de l’any passat però en sentit contrari.

El tret de sortida de la caminada serà a les 11 h del matí, i a les 11:30 h per aquells que corrin. Podran recollir els dorsals des de les 9 h fins les 10:30 h a la Plaça de l’Església. Al final de la cursa hi haurà avituallament (format per aigua, suc i avellanes). I, quan tothom hagi acabat, a partir de les 12:30 h es durà a terme un vermut popular.

La inscripció és gratuïta i les places són limitades. Aquells que vulguin participar-hi, han de descarregar-se la fitxa d’inscripció, omplir-la i enviar-la a l’adreça de correu electrònic renau.natura@gmail.com. Hi ha temps fins el 26 de desembre. Per a més informació, com el reglament de la cursa, es pot consultar al web de Renau Natura.

Full d’inscripció en aquest enllaç.