.

Els grana han remuntat a casa. Foto: Twitter

Tercera victòria consecutiva a casa el dia després de Santa Tecla. Un rush final emocionant ha donat els tres punts als grana quan perillava la imbatibilitat local. El Nàstic ha remuntat davant l’Alcoyano gràcies a un gol d’Edgar Hernández a sis minuts del final, que rematava una incipient remuntada que al minut 73 havia iniciat Robert Simón aconseguint l’empat. L’Alcoyano s’havia avançat al minut 43 amb gol de Mourad.

L’arrencada ha estat espectacular, amb quatre córners en dos minuts i dues ocasions de gol, la més clara, un remat de cap de Ribelles. I al minut sis, Aythami tenia la gran opció d’avançar els tarragonins, rematan fora una gran centrada per l’esquerra de Joan Oriol.

Després d’uns minuts de més equilibri, Simón provava un xut que evitava José Juan des de sota els pals. En una contra després d’una ocasió d’Edgar, Mourad avançava els visitants. Sorpresa al Nou Estadi. El gol enxufaria els visitants, que disposarien de dues ocasions consecutives que desbataria Manu García.

A la segona part, Jannick entrava per Bonilla i Pedro Martín per Carbia. El primer se situaria en banda esquerra i el segon, fent parella amb Edgar. Més tard, Nil entraria al camp en comptes de Ribelles i esdevindria gran protagonista de l’apassionant tram final. Robert Simón empataria recollint un refús del porter i onze minuts després, Edgar faria embogir el Nou Estadi rematant tot sol una estranya centrada de Pedro Martín.

Fitxa tècnica:

Alineacions:

Nàstic: Manu García, Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami Artiles, Joan Oriol, Robert Simón, Javier Ribelles (Nil, 72′), Pedro Del Campo, Javi Bonilla (Jannick Buyla, 54′), Fran Carbia (Pedro Martín, 54′) i Edgar Hernández (Pablo Fernández, 90′).

Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi (Raúl, 75′), Carlos Blanco, Ángel López, Dani Vega (Dani García, 66′), Imanol García (Juli, 77′), Fran Miranda, Andy (Toni Abad, 75′), Mourad i Ángel Sánchez (Juanan, 66′).

Gols: 0-1, Mourad (min. 43); 1-1, Nil (min. 73); 2-1, Edgar Hernández (min. 84).

Àrbitre: Antonio Monter Solans, del col.legi aragonès.

Targetes grogues: Alex Quintanilla, Lillo, Fran Miranda i Ángel López.