.

.

TOTS 21

Carmelo Vicient (esquerra de la imatge) i l’exalcalde Pep Nolla (dreta). Foto: Cedida

El passat cap de setmana, Junts pels Pallaresos va formalitzar el traspàs del cap de llista per la formació. Pep Nolla, exalcalde, candidat a les passades eleccions, i avui cap de l’oposició al consistori, cedeix el testimoni a Carmelo Vicient, escollit per la totalitat de la militància dels Pallaresos. “Nolla fa un pas al costat, tot i haver aconseguit uns resultats excel·lents en les passades eleccions municipals, deixant mentre va ser alcalde un poble en bones condicions tant econòmiques com municipals”, afirmen des del partit en una nota d epremsa feta pública aquest dilluns.

Vicient assumeix el compromís de superar els resultats aconseguits en el passat, intentant visibilitzar al màxim el seu grup, i esdevenint una alternativa consistent per recuperar l’alcaldia. Carmelo va incidir, en que l’objectiu és executar els millors projectes pels veïns dels Pallaresos a l’hora de poder posar una mica d’ordre en l’espai municipal. Carmelo i el seu grup volen provocar “un canvi real” i implicar-ne la ciutadania. Vicient va prometre treball, sentit comú per a realitzar les tasques encomanades i dedicació total per a fer dels Pallaresos un poble de referència a la comarca i a la província.

“D’aquesta forma, Els Pallaresos torna a tenir un ferm candidat a l’alcaldia, sòlid, solvent i decisiu. El grup de Junts als Pallaresos agraïm als amics, companys de partit, companys de partit a Tarragona i veïns/nes, la seva assistència i suport mostrats en la presentació de Carmelo Vicient”, conclou el comunicat.

Redacció