.

.

TOTS 21

Els actors de Red Rock Caperucita. Foto: Cedida

Els actors de Red Rock Caperucita. Foto: Cedida

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa el musical familiar Red Rock Caperucita a l’auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Una presentació en la que s’ha pogut veure una petita mostra del que gaudiran els espectadors els dies 4, 5 i 6 de novembre a Tarragona.

Els seus creadors han definit el musical com una adaptació dolça i espectacular del conte original de la Caputxeta Vermella. Que pretén arribar a un públic ampli i familiar. Un espectacle ple de llums, sons, làsers i efectes especials amb un desplegament artístic molt ambiciós.

En quant a la part artística, Sandra Gracia, coreògrafa del musical, destaca que Red Rock Caperucita vol arribar tant a nens com adults. Per aquest motiu s’han introduït diversos estils de ball i música, des del jazz i el rock fins arribar a les danses urbanes.

Cèsar Constantí, autor i compositor de Red Rock Caperucita, ha desvetllat que el musical es centra en la història d’una nena (caputxeta vermella) que somia en ser una estrella del Rock, però que l’obra manté en tot moment l’essència original del conte. L’obra també aporta nous valors morals, ecològics i socials acompanyats de nous personatges que encaixen perfectament amb la història.

Aquest és un espectacle de llarga durada en el temps, explica Sònia Vargas, productora executiva de Prisma Shows. En acabar l’estrena que tindrà lloc a Tarragona la companyia viatjarà a Granada per començar la gira estatal, en la que ja tenen dates reservades per al 2018.

Les entrades estan a la venda a través del portal ticketmaster per un preu de 25€ (despeses de gestió no incloses).
Red Rock Caperucita és una creació musical pròpia, amb artistes professionals especialment del camp de Tarragona. 14 cançons composades i escrites expressament per l’espectacle, més de 40 personatges en una història atractiva i actual.

Les funcions s’han programat perquè tots els públics puguin gaudir de l’obra. Divendres 4 i dissabte 5 de novembre la funció està programada a les 21h. El diumenge 6 de novembre es farà un passi a les 18h, donant l’oportunitat de gaudir també en família d’una activitat molt atractiva.

Espectacle nascut i crescut en terres tarragonines

El passat mes de juliol es va celebrar a la ciutat de Reus el càsting per escollir els actors que finalment participaran a l’obra, en el que van participar 150 artistes seleccionats dels 900 que es van apuntar. Red Rock Caperucita és una iniciativa nascuda des de terres tarragonines amb perspectiva nacional. Del total de participants finalment es van escollir els actors que han estat treballant i assajant per aconseguir un èxit absolut en la gira nacional.

Cèsar Constantí ha treballat en altres projectes, destacant com a compositor musical d’Aladdin i Peter Pan. Aquesta producció que posarà en escena l’empresa Primsa Shows, també compta amb la participació de grans professionals com Miguel Ángel Gamero, director vocal (protagonista de musicals com Peter Pan, Shreck, Annie o Jeckyll&Hyde) i Isabel Malavia, dissenyadora vocal (que ha estat protagonista de musicals como We Will Rock You, Mamma Mia o Hoy no me puedo levantar). L’equip artístic del musical es completa amb professionals com Maite Buenafuente, directora del càsting, Sònia Vargas com a productora, i David Martínez com a director tècnic.