TOTS 21

La plataforma Recuperemos nuestros barrios ha convocat aquest divendres una concentració el pròxim 14 de març a les 11.30 hores davant l’ajuntament de a la plaça de la Font una ‘Tarragona Segura’ L’entitat, amb Paco Fiori al capdavant, ja va organitzar una manifestació similar el passat 5 de desembre davant La Salle de Torreforta, aplegant llavors prop d’unes 300 persones.

L’argumentació per aquesta nopva mobilització la dona el mateix Fiori al Facebook de l’entitat. «Després de donar un termini de 4 mesos a l’ajuntament i els seus dirigents i d’anys patint la inseguretat,estem cansats de la seva incapacitat». En aquest sentit, fa una llista de tots els motius que arugmentarien aquest nou pas endavant. «Hem patit robatoris a mà armada a Torreforta i Bonavista; agressions en diversos punts de Tarragona a menors i majors d’edat per part de menors i adults, amb armes blanques amb violència; Robatoris en llars fins i tot arribant al punt de lligar a una senyora i pegar-li una pallissa; Robatoris a persones ancianes i en el pitjor cas apunyalar-la a plena llum de dia; Butrons a plena llum del dia; Curses de cotxes habituals als nostres carrers i continuen sent camí dels anys 60; Agressions a treballadors de mitjans de transport; Crema de contenidors durant mesos; Intent de robatori amb tornavís en farmàcia de bonavista com en altres establiments; Furts als nens i nenes, joves, adults i ancians; Robatoris amb força en establiments: Amenaces per part de delinqüents;
Okupacions il·legals de pisos; Mesos enrere agressions sexuals i continuen solts els agressors».

Per tot plegat, assegura que «aquí segueix sense fer ningú RES!!! Seguim sense policies que ens donin seguretat! Seguim per part de l’administració sense un pla d’emergència com Tarragona es mereix enfront de les petroquimicas. Seguim sense una seguretat a l’hora de l’atenció sanitària digna. Continuem INSEGURS!
I no és una sensació nostra si no LA REALITAT DEL QUE VIVIM DIA A DIA A TARRAGONA! Ja n’hi ha prou!»

El llistat d’associacions i entitats que donen suport a la iniciativa, segons afirma Fiori, és el següent:
-Plataforma Recuperem els nostres barris.
-Asociacion de veïns de la Granja.
-Asociacion de veïns de Bonavista.
-Asociacion de veïns La Unio de Sant Pere i Sant Pau.
-Asociacion de veïns del Pilar.
-Asociacion de veïns de Ara Part Alta.
-Asociacion de comerciants i empresaris de Ponent.
-Asociacion de comerciants de Bonavista.
-Asociacion de jubilats de Torreforta.
-Asociacion de jubilats de la Granja.
-Asociacion de jubilats de Camp Clar.
-Asociacion de jubilats de Bonavista.
-Asociacion musulmana de Entrevias.
– Sindicat de treballadors STR.

J.S.