.

.

TOTS 21

L'alcalde, Daniel Masagué, a la manifestació de protesta celebrada el passat 8 de març

Torredembarra recollirà signatures entre la ciutadania per reclamar una nova estació de trens per al municipi. Aquest ha estat un dels acords als quals han arribat els assistents a la comissió municipal convocada per tractar del futur d’aquest equipament, que han estat els representants de CiU, PSC, PP, ERC i GIT.

L’alcalde, Daniel Masagué, ha explicat que d’aquesta manera es vol enfortir el paper de la societat civil torrenca i del Baix Gaià en les reivindicacions per assolir unes instal·lacions dignes. Cal recordar que el 8 de març passat més de 300 persones van secundar la manifestació convocada per l’Ajuntament sota el lema “La Torre diu No!   Volem nova estació”.

La comissió que s’ha reunit aquest migdia és fruit de la moció presentada pel PSC reclamant a Adif tot un seguit de millores i que va ser aprovada per unanimitat en el ple ordinari del mes de novembre. En aquesta comissió s’han avaluat diferents actuacions com la manifestació o les accions polítiques preses pels partits polítics per fer arribar les reivindicacions de Torredembarra als organismes estatals.

En aquest sentit, l’alcalde també ha explicat que des de l’Ajuntament s’està pendent de la visita que hauria de fer el president de Renfe a Torredembarra, després que adquirís aquest compromís davant de la ministra de Foment i del mateix Daniel Masagué dilluns passat en la presentació a Reus del nou servei de rodalies del Camp de Tarragona.

Un altre acord al qual s’ha arribat és l’elaboració d’un dossier més extens amb tots els antecedents relatius a l’estació de trens de Torredembarra per presentar a Foment, com a suport a les reivindicacions del municipi.