TOTS 21

La cap de llista d’ERC al Parlament per Tarragona ha votat a l’Institut Tarragona i ha fet una crida a la participació: “Avui ens hi juguem molt i animo absolutament a tothom a anar a votar”. Foto: Cedida

“M’ha tocat votar a l’Institut Tarragona, precisament un dels llocs on es van viure les càrregues de l’1 d’Octubre, i avui tenim l’oportunitat de votar sense aquella repressió que es va viure el 2017. Per tant, animo absolutament a tothom a anar a votar”. Aixi s’ha expressat la candidata d’Esquerra Republicana al Parlament per Tarragona, Raquel Sans Guerra, al col·legi electoral tarragoní on ha votat aquest migdia i on hi havia una llarga cua.

La cap de llista ha anat a les 12.30h a l’Institut Tarragona per exercir el seu dret i alhora fer una crida a la participació: “Som molt conscients de les dificultats, i fins i tot del desencant, però avui ens hi juguem molt, ho hem anat repetint durant tota la campanya, en clau de país, en clau de territori. Per tant, animo a tothom a que surti a votar, que no es quedi a casa, i aprofito per agrair la tasca de totes les persones, dels professionals d’Exteriors i també dels ajuntaments, que fan factible que avui es pugui votar amb la màxima normalitat possible, malgrat aquesta situació d’excepció, i també a totes aquelles persones a qui l’atzar ha volgut que siguin en una mesa, que fan una tasca imprescindible”.

Sobre les expectatives electorals, Raquel Sans ha manifestat que “afrontem aquesta jornada amb molt d’optimisme, amb molta il·lusió” i ha afegit que “a Esquerra Republicana hem explicat per activa i per passiva quin és el nostre projecte, quines són les nostres idees, quina és la nostra proposta tan en clau de país com en clau de territori. Espero que hagi arribat al màxim de gent possible i espero que això avui també es tradueixi a les urnes, i per tant, estic il·lusionada pel que pugui passar”.

Redacció