.

.

TOTS 21

Imatge dels premiats del CNCB. Foto: Club Nàutic

El Club Nàutic Cambrils ha acollit el Campionat de Catalunya d’Optimist G1 i G2 al llarg dels darrers dos caps de setmana. La competició, duta a terme respectant les mesures anticovid, ha aplegat més de 170 regatistes de 15 clubs catalans (entre ells 22 cambrilencs) i un equip tècnic de 35 persones. Quatre regatistes del Club Nàutic Cambrils han recollit quatre pòdiums. Joan Domingo s’ha proclamat Campió de Catalunya Sub13 masculí de G1 i Daniel Pérez, Campió de Catalunya Sub16 masculí de G2. Per la sevsa banda, Joan Fargas ha estat 3r Sub16 masculí en G1 i Martina Garcia 3a Sub11 femenina en G2.

La disputa del campionat ha estat un èxit, especialment aquest segon cap de setmana en què la meteorologia ha permès gaudir de la vela i celebrar dues proves en la jornada de dissabte i tres més al llarg de diumenge. Durant el primer cap de setmana de la competició, la falta de vent només va permetre realitzar una prova en la jornada de diumenge, tot i els esforços del comitè de regates.

L’entrega de premis, celebrada aquest diumenge a la tarda, ha comptat amb la presència de Camí Mendoza, Alcaldessa de Cambrils; Joan Plana, Delegat Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya; Xavier Torres, President de la Federació Catalana de Vela; Ramon Vallverdú, President del Club Nàutic Cambrils; Albert Martínez, gerent d’Audi Vilamòbil; Natàlia Pleguezuelos, Regidora de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Cambrils; Marta Borràs, Regidora de Projecció Exterior i Turisme i Susana Cebamanos, capitana de flota d’Optimist del Club Nàutic Cambrils. En total, s’han repartit 31 trofeus i medalles.

Un cop realitzada l’entrega de premis, es va fer la presentació de la Selecció Catalana d’Optimist, formada per 19 regatistes de tot Catalunya que participaran a la Copa d’Espanya d’Optimist 2021. La competició tindrà lloc al Club Náutico Hondarribia del 29 d’abril al 2 de maig. Els regatistes del Club Nàutic Cambrils que han estat seleccionats són Joan Domingo Joan Fargas, Miguel Garcia i Iker Múgica.

Redacció