TOTS 21

Imatge promocional del grup Zoo
L’Acampada Jove ha anunciat aquest dimarts a la tarda a través de les xarxes socials quatre nous grups que formaran part de la 24a edició del festival. El primer confirmat ha sigut ZOO, que tornen a l’Acampada amb les seves cançons plenes de lletres de denúncia social i consciència política.
Els osonencs Obeses, amb les cançons del seu darrer treball ‘Fills de les Estrelles’, també se sumen al certamen amb la voluntat d’omplir-lo de rock simfònic i electricitat. També visitarà Montblanc La Otra y las locas del co amb la seva música de consciència per presentar el seu darrer disc ‘Creciendo’. Arribats d’Itàlia, Train to Roots s’estrenaran a Montblanc amb el reggae del seu sisè disc, ‘Declaration N°6’.
Els quatre grups se sumen a Oques Grasses, Tribade i Koers, ja confirmats. El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que continuen apostant per una oferta molt diversa, “amb grups tant d’aquí com de fora i de diferents estils”. En aquest sentit, Morales ha afegit que “el festival conserva el mateix esperit de sempre, mantenint l’ADN i l’essència de la reivindicació”.
L’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni -del 2005 al 2008- i a Arbúcies –del 1996 al 2004-.
ACN