.

Molt bones sensacions deixa l’equip, després d’un partit amb una gran intensitat i solidaritat a ambdós costats de la pista. Foto: CBT

Quart triomf seguit de l’Ibersol CBT en un partit on la bona sortida dels vestidors va ser clau per endur-se el partit (53-24) contre Es Castell. Els jugadors més valorats van ser: Kristian Mendes amb 15 punts i 3 rebots per 19 de valoració i Marc Buscail amb 9 punts i 11 rebots per 16 de valoració. Ara toca desplaçar-se fins a la pista del FC Martinenc per tancar la primera volta. Molt bones sensacions deixa l’equip, després d’un partit amb una gran intensitat i solidaritat a ambdós costats de la pista.

El partit iniciava amb una cistella visitant, els locals no trobaven encert des de la llarga distància en aquests compassos inicials i això ho aprofitaven els menorquins. JJ Miguel inaugurava el marcador des del pal baix i els visitants ràpidament contestaven en el marcador. Doche amb el primer triple del partit donava el primer avantatge en el marcador. Arribava el final amb un marcador favorable de 14 a 10, en un primer quart molt igualat per part dels dos equips.

El segon quart començava més encert per part visitant, però Ousmane aportava molta energia i dominava els taulers. Malgrat dominar el ritme en aquests inicis de partit, l’equip de Berni no aconseguia marxar en el marcador (18-16). Un triple de Bulfoni posava per davant als visitants i Berni Álvarez demanava temps mort. David Fdez amb un triple aconseguia un parcial de 5-0 per tornar a posar ordre en el marcador i Kristian amb una esmaixada obligava els visitants a demanar temps mort. Sortida implecable després del temps mort (25-20). El descans arribava amb un marcador de 31 a 30.

En la sortida del descans Mendes encertava des del triple, però els visitants no es donaven per vençuts. Kristian aconseguia ara al contraatac un alley-hoop espectacular després de l’assistència de David i Doche amb un altre triple semblava posar una mica de marge en el marcador (39-33). Els locals semblaven posar una marxa més amb una altra cistella de Duch, l’anell es feia petita pels balears. Es recuperava altre cop la pilota i David Fernández anotava un altre triple i obligava els visitants a demanar temps mort (45-33). Alex Doche seguia coallant un gran partit i amb un altre triple aconseguia posar més avantatge en el marcador. Gran tercer quart dels tarragonins que aconseguien un gran avantatge en el marcador amb un parcial de 33 a 14. El marcador a la fi del tercer reflectia un 64-44.

L’últim quart començava amb una cistella treballada de Bulfoni, els visitants no volien donar el partit per perdut. Tot i això, la defensa blava era sòlida en aquests instants de partit. Gran acció d’Estebanell que amb una assistència a JJ aconseguia un 2+1 (68-48). Dos triples consecutius dels locals obligaven Jordi Rovellada a demanar temps mort a manca de 4 minuts per finalitzar el partit, el partit semblava sentenciat (76-48). Els blaus encara dominaven a plaer i a manca de 2 minuts Iker Fernández (jugador del Júnior) feia el seu debut amb el primer equip (80-49). També debutava Aleix Blàzquez a manca d’1 minut i mig. El final arribava amb un marcador de 84-54.