.

.

TOTS 21

Jordi Caps, professor de màgia a l’escola del Mag Lari i assessor del Mago Pop, i Charlie Mag, guanyador de la vareta d’or de Montecarlo.

L’encarregada de tancar el cicle Dijous d’estiu del Morell d’aquest 2022 serà la màgia. Així, en l’última nit d’aquesta iniciativa es rebran dos referents de la màgia del nostre país: Jordi Caps, professor de màgia a l’escola del Mag Lari i assessor del Mago Pop, i Charlie Mag, guanyador de la vareta d’or de Montecarlo. Junts oferiran l’espectacle Il·lusionadors, una proposta completa, divertida i participativa en què es podrà gaudir de les diferents disciplines de la màgia.

La funció tindrà lloc aquest dijous 1 de setembre a les 21 horesi al Jardí de l’Ajuntament del Morell. L’entrada serà lliure i gratuïta. Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell,reivindiquen l’aposta per la cultura finsi tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Des del passat 11 d’agost s’ha pogut veure el concert Sambach Capítol 1, les havaneres del Grup Balandra i cinema a la fresca amb Encanto. El balanç és molt positiu, i des de la regidoria ja es pensa en una pròxima edició.

Redacció