.

.

TOTS 21

La nit en què l’equipament va estar obert de deu de la nit a tres de la matinada, amb música i animació, i que va registrar una assistència de 250 persones.

 

Aquest estiu, la regidoria d’Esports ha executat algunes millores a les instal·lacions. L’obertura nocturna de l’equipament, el passat dissabte 27 d’agost, tot un èxit

 

Tot i que la calor encara no acaba d’afluixar, les piscines municipals del Morell ja han posat, aquest passat cap de setmana, punt final a la temporada. Un estiu que ha estat marcat per l’increment del nombre d’usuaris a les instal·lacions. “Ha fet molta calor i hi ha hagut moltíssima gent durant tota la temporada”, indica la regidora d’Esports de l’Ajuntament del Morell, Judit Fernández.

“Habitualment, després de Festa Major notàvem una davallada que enguany no s’ha registrat, per la qual cosa s’ha mantingut el mateix horari durant tot l’estiu”, quan altres vegades cap al 15 d’agost es reduïa una mica. Així, des del pavelló han gestionat més de 450 abonaments a la piscina, un centenar de paquets d’entrades i pràcticament un miler d’entrades puntuals. Unes xifres a les quals cal sumar els abonats del pavelló, més de 350, que també tenen accés a les piscines.

Millores i novetats

Val la pena destacar que enguany s’han dut a terme diverses millores a lesinstal·lacions. Una de les més destacades ha estat l’adquisició d’una cadira per tal de facilitar el bany a persones amb necessitats especials. “L’han utilitzat diversos usuaris diferents i tant ells com les seves famílies ho han agraït molt”, exposa Fernández.

Així mateix, Toni Gallego de Ledaunaire ha elaborat un divertit mural a la zona de la piscina petita, i també s’han instal·lat un tendal i nova il·luminació a l’espai de restauració. Finalment, des de la regidoria es valora molt positivament l’obertura nocturna de les piscines, el passat 27 d’agost. “Es tracta d’una iniciativa innovadora ja que, en els més de trenta anys d’història de la piscina, no s’havia fet mai”, reivindica la responsable de l’àrea d’Esports. Una nit en què l’equipament va estar obert de deu de la nit a tres de la matinada, amb música i animació, i que va registrar una assistència de 250 persones. “Una activitat divertida, familiar, que ja pensem a repetir en pròximes temporades”, acaba la regidora.

Redacció