.

.

TOTS 21

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, durant l’acte d’inauguració del moll de Balears del Port de Tarragona. Foto: Eloi Tost

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha afirmat aquest divendres que el Govern té previst aprovar els pressupostos el proper 9 de novembre. «No hi hauria d’haver cap esdeveniment que ho alteri», ha assenyalat des de Tarragona, on ha participat a la inauguració del nou moll per a creuers del Port de Tarragona.

Respecte el suport de la CUP als comptes, Puigneró ha manifestat que l’executiu treballa «perquè surtin endavant» amb el suport dels anticapitalistes: «Així ho portarem al Parlament», ha indicat. El vicepresident també ha explicat que «és una possibilitat» que la nova estació intermodal del Camp de Tarragona se situï al terme municipal de Vila-seca, després de la proposta del Ministeri de Transports. «N’estem parlant amb el territori. Per part de la Generalitat, si el territori hi està d’acord i si no s’endarrereix el calendari, no ho veiem malament perquè és una proposta que pot donar més sentit a la intermodalitat, que és un objectiu d’aquest projecte», ha exposat. Puigneró ha dit que s’espera que l’obra pugui estar finalitzada el 2026.

ACN