.

.

TOTS 21

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha recordat en un tuit l’empresari tarragoní Marc Francesch mort dimarts en un accident d’avioneta a la zona del Delta de l’Ebre.

Puigdemont retuiteja un tuit del diputat tarragoní Eusebi Campdepadrós, i afirma. Estic commogut, no me’n se avenir. Gràcies, Marc, per la teva fermesa, complicitat i lleialtat. El meu condol a les famílies i amics’. Marc Francesch va ser responsable local de Junts x Torredembarra.

Marc Francesch (42 anys) molt conegut a la ciutat de Tarragona per la seva activitat professional dins del món dels càmpings i a Reus per ser soci i membre de la Junta de l’Aeroclub, ha estat una de les dues víctimes de l’accident patit per l’avioneta que pilotava durant la tarda de dimartsr. L’altre és l’acompanyant, un mosso d’esquadra fora de serve de 32 anys de d’edat.

L’avioneta va sortir de la capital del Baix Camp en direcció a Eivissa amb quatre persones a bord i, de cara a la tornada, va despegar dimarts amb Francesch i l’agent de policia de l’aeroport eivissenc a les 18.20 hores. Tenia prevista l’arribada a Reus una hora més tard, i quan un cop perdut el contacte amb l’aeronau a unes 40 milles nàutiques -75 quilòmetres- al sud de l’aeroport, es va activar l’operatiu de recerca.

Redacció