.

.

TOTS 21

Cartell de la Festa Major de Puigdelfi

Cartell de la Festa Major de Puigdelfi

Puigdelfí donarà aquest divendres el tret de sortida oficial a la seva festa major de Sant Sebastià. Dimarts es van iniciar els actes previs però el gruix del programa se celebrarà aquest cap de setmana

Demà divendres, tindrà lloc el pregó de festa major de Puigdelfí, que pronunciarà el responsable d’Afers Exteriors de DOW Tarragona, Josep Boronat. La lectura del pregó a càrrec de Boronat, que a l’any 1999 va ser nomenat fill adoptiu de Perafort i Puigdelfí, servirà doncs, per donar el tret de sortida oficial a aquesta festa major. Acte seguit, el Casal Cultural de Puigdelfí acollirà el tradicional Sopar de Gala, al qual hi assisteixen bona part dels veïns i veïnes del municipi.

L’endemà, tindran lloc altres activitats com un esmorzar popular, activitats lúdiques per a nens i l’inici del primer Campionat de Billar Americà del poble. Ja a la tarda, se celebraran els actes més tradicionals d’aquesta festa: la plantada i cercavila popular, i el concert i ball de festa major.

Els actes finalitzaran diumenge a la tarda després del tradicional Correfoc, a càrrec dels Diables de Riudoms, i de la Traca de Fi de Festa, actes que se celebraran a partir de les 20 h.

Seguiu el programa complert de la Festa Major en aquest enllaç.