.

.

TOTS 21

Els consellers d'Empresa i Ocupació i Agricultura, Felip Puig i Josep Maria Pelegrí, abans d'iniciar el ple del Parlament

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha reclamat aquest dimecres a ICV-EUiA i a la CUP que no retardin BCN World portant al Consell de Garanties Estatutàries la llei pactada entre CiU i PSC que ha de facilitar la instal·lació d’aquest projecte.

“No retardin l’expectativa que tenen molts ciutadans de trobar feina a les Terres de l’Ebre i a Tarragona ben aviat”, ha assegurat Puig al Parlament en resposta a una pregunta de la CUP. Aquest dimarts, els grups d’ICV-EUiA i la CUP van anunciar que portaran al Consell de Garanties Estatutàries l’acord entre CiU i PSC per impulsar el projecte BCN World perquè consideren que incompleix els principis d’interès general i d’autonomia local.

En la seva pregunta, el diputat de la CUP David Fernández ha preguntat al Govern “quins són els límits ambientals i fiscals” que té el Govern i ha preguntat si el Govern dirà als aturats “que es vagin a jugar la PIRMI a BCN World”.

Puig ha replicat que “els límits són els que fixa aquest Parlament, el nostre marc legal. “Complim escrupolosament, ens adaptem a les normatives europees i pensem que la recuperació econòmica també vindrà d’empreses multinacionals, tecnològiques, que complint tota la legislació s’instal·lin a Catalunya i generin llocs de treball”, ha afegit.