Protesta conjunta de les plataformas tarragonines d’afectats per la hipoteca

Imatge darxiu d’una acció de protesta de al PAH

Acció conjunta de les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca de Tarragona en contra del BBVA. La reivindicació d’aquest dijous s’ha fet extensible a la resta de demarcacions catalanes en defensa i suport de les famílies afectades. Representants de Tarragona, Reus, el Vendrell i l’Alt Penedès s’han manifestat davant l’edifici del BBVA a la plaça Imperial Tarraco, on han llegit un manifest.

El discurs s’ha estructurat en sis punts reivindicatius en contra l’empresa bancària. Denuncien que després d’anys de lluita continua acumulant pisos buits i clients endeutats, als quals no els ofereix cap solució.

Les plataformes concentrades han proposat solucions que passen per nomenar interlocutors entre les parts implicades per tal de poder establir una millor comunicació. Així s’espera recuperar pisos per fer lloguers socials per aquelles famílies amb més necessitats.

Així mateix, les plataformes han demanat dacions i un lloguer social basat en els ingressos econòmics. L’anul·lació de la clàusula IRPH, que consideren abusiva, ha estat un altre petició de la concentració.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *