.

.

TOTS 21

Protecció Civil recomana usar bufandes

Les temperatures han descendit de manera clara des de la llevantada del passat cap de setmana. Protecció Civil de Catalunya recomana als ciutadans utilitzar peces de roba lleugeres una sobre l’altra i, sobretot, protegir-se la cara i el cap. Durant el dia d’avui, el Servei Meteorològic de Catalunya estima que la temperatura mitjana a el Tarragonès serà de 9,1º centígrads i una probabilitat del 0% de pluja.

Temperatura i Humitat Relativa

Temperatures

Durant tota la matinada de dissabte a diumenge, les temperatures han oscil·lat entre els 5 i els 7 graus. Ha estat a partir de les 7-8 del matí, quan comença a sortir el sol, que les temperatures comencen a ascendir. La humitat relativa s’ha mantingut estable entre el 40% i el 60%.

Vent: direcció i velocitat

Vent

A partir de les 2 de la matinada, les ratxes de vent de l’oest han anat en augment arribant a ser de 7 metres per segon a quarts de cinc de la matinada. A partit d’aquesta hora, la velocitat del vent va en augment lent però progressiu. La direcció del vent s’ha mantingut estable, entre els 270 i els 315 graus; per tant tota la nit el vent que bufa ha estat provinent de l’oest.

Consells

Recomanacions per combatre el fred