Prop de 70 cambrilencs celebren el seu 65è aniversari 

Foto de família dels components del grup

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i diversos regidors i regidores del consistori van oferir diumenge al migdia una recepció institucional a un grup de 69 cambrilencs i cambrilenques que han fet o faran 65 anys durant aquest any 2017.

Després de fer la fotografia oficial al vestíbul de l’Ajuntament, els participants van entrar a la Sala de Plens, on l’alcaldessa els va dirigir unes paraules de felicitació i es va fer el lliurament d’obsequis a les persones nascudes el 1951. En aquesta ocasió, els homenatjats van rebre una làmina de l’artista cambrilenca Marta Nolla.

Una altra imatge de la trobada

La celebració va començar a l’ermita de la Mare de Déu del Camí amb una ofrena floral, la visita al cambril i l’assistència a la Santa Missa. En el decurs de l’Eucaristia es va llegir una pregària en nom del grup.

A continuació, els homenatjats i homenatjades van pujar als trenets turístics per fer un recorregut per diversos carrers de la Parellada, centre històric, Eixample i Port i acabar a l’Ajuntament. Després de la recepció institucional i la fotografia de grup, la comitiva va continuar la celebració amb un dinar d’aniversari.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *