.

.

TOTS 21

Imatges deixades per una fira que ja ha arribat a la seva vuitena edició. Fotos: Ajuntament de Creixell

Durant tot aquest cap de setmana del 10, 11 i 12 d’agost de 2018 ha tingut  lloc al nucli històric de la vila una nova edició, i ja en són 8, de la Fira de Creixell. El programa d’activitats ha estat molt reexit tant en participació com acceptació, en bona part gràcies a la seva diversitat. El mateix divendres, dia de la inauguració, hi va haver un espectacle infantil al Casal Municipal amb la patrulla canina. Dissabte 11 va tenir lloc Animació infantil amb el Pallasso Xiscu al pàrquing de Cal Cabaler. I posteriorment l’actuació musical amb la cantant creixellenca Victoria al parquing de Cal Cabaler.

Imatge dels geganters de Creixell amb la geganta Minerva, que aquest diumenge al migdia ha participat en el bateig de la Geganta Paquita de la colla Els Fénix de Reus. Entre els presents s’hi trobaven els alcaldes de totes dues localitats.

Aquest diumenge el protagonisme ha estat per a l’Animació de Salsa amb el creixellenc José Ramón Canga, que ha tingut com escenari el pàrquing de Cal Cabaler, i per a la Cercavila al vespre amb els Gegants de Creixell Gilmundo i Minerva pels carrers del casc antic. Poques hores abans, Minerva havia participat a Reus al bateig de la Geganta Paquita de la colla Els Fénix de la capital del Baix Camp. La geganta ha estat portada pels membres de la colla Geganters i Capgrossos de Creixell, entre els quals s’hi trobaven tant l’alcalde, Jordi Llopart, com el regidor de Cultura, Francesc Sentis. En aquest esdeveniment, la geganta Minerva de Creixell ha actuat com a Dama d’Honor de la Geganta Paquita de la Colla Fenix de Reus .

A l’acte hi ha participat també l’alcalde de Reus Carles Pellicer Punyed. Tant l’alcalde reusenc com el de Creixell han fet uns breus parlaments durant l’acte de presentació de la nova geganta, que serà la parella del gegant Primet de Reus.

També cal destacar que durant els tres dies de la fira ha tingut lloc l’Exposició de Pintura ‘L’Arquitectura del Mar’ de Rogeli Vilaplana a Cal Cabaler. Casa de Cultura Creixell

A la fira hi ha hagut instal-lada  una carpa informativa de l’àrea de turisme de l’ajuntament de Creixell, que ha repartit els cendrers ecològics per la platja.

Segons fonts municipals més de 5.000 persones han passat aquests tres dies per la vuitena edició de la Fira de Creixell, que ha tancat portes aquest diumenge al vespre.