.

Atletes del Nàstic

Diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya per equips a Sabadell, on diversos atletes de Nàstic va formar part de l’Agrupació Atlètica Catalunya. Joan Carles Blanch va obtenir la primera posició als 800 metres amb una marca de 1’58”34. Segons van quedar Irene Méndez i Andrés Ramos, als 200 i 400 metres respectivament.

Al seu torn, Maria Campabadal va registrar el tercer millor lloc amb 5,10 metres al Salt de Llargada. I Andrés Ramos i Rodrigo Abel Raggio van formar part del relleu 4×200 on van que dar en primera posició.

Per últim, l’Agrupació Atlètica Catalunya s’ha proclamat campiona de Catalunya Femenina i Subcampiona Masculina. Com cada temprada la Pista Coberta obre la porta als atletes de pista, aquestes competicions serveixen per a la posta a punt dels diferents campionats de Catalunya i d’Espanya que es disputaran duran els mesos de febrer i març.