.

Els sub16 Rugby Tarragona

Dissabte els Sub16  del Rugby Tarragona van viatjar a Girona per jugar contra el GEiEG el partit corresponent a la cinquena jornada de lliga. Tot i que d’entrada la trobada es preveia difícil per al Rugby Tarragona, per primer cop a la temporada van viatjar 16 jugadors i es va assolir la victòria.

Les expectatives que hi havia posades en l’equip, després de veure els entrenaments de la setmana, no van fallar, bon partit dels Voltors que amb un joc ràpid i bon moviment de la pilota, van poder frenar el joc de més pes del GEiEG. El resultat final va estar molt clar a favor del CRT, 17-55 que tot i la diferència en el marcador, els Voltors van lluitar molt i en equip, durant tot el partit.

Derrota del sènior a casa contra RC Cornellà

Les vacances nadalenques han passat factura al Primer Equip del Rugby Tarragona que no va ser capaç ahir diumenge de superar al RC Cornellà.

El partit va acabar en una derrota molt ajustada dels Voltors per 5 a 14, que ha reflexat la pèrdua de forma dels de Tarragona ja que els de Cornellà no van fer gaires mèrits per la victòria. Durant tota la primera part tot va ser molt ensopit. Un Cornellà amb més pes a la seva davantera va anar guanyat terreny a un Tarragona que es va obstinar en trencar la defensa del Cornellà, sense desplegar el seu joc a la mà molt més adequat al seu estil, acabant aquesta part amb un 0-0 en el marcador.

A la segona part arribaren els punts però el joc a la mà dels Voltors només aparegué en poques ocasions, una d’elles a l’únic assaig del Tarragona. Però un Tarragona lluitador, encara que incapaç de desenvolupar el seu joc, va acabar ensopegant amb un Cornellà que sabedor del seu pes superior es va limitar a allunyar el Tarragona del seu camp amb xuts llargs i defensant el seu terreny de forma ordenada.