.

CBT, tercera victòria de la temporada i la primera d’aquest irregular inici de lliga al Pavelló del Serrallo.

L’inici de l’Olivar no deixava entreveure que el partit acabaria de forma tan plàcida. L’Olivar ha arribat a Tarragona sense cap por i sense cap complex. Durant l’inici del partit, controlava el ritme del partit i sobretot era dominador en el rebot ofensiu, fet que li permetia disposar de segones opcions. Berni intentava canviar el rumb del partit, amb rotacions de jugadors i també demanant un temps mort, però no ho va aconseguia fins els darrers minuts del primer període, acabant aquest amb 18-22.

Durant els primers minuts del segon quart la dinàmica del parit no ha canviat. El partit s’havia instal·lat en una diferència de 4/6 punts, a favor dels de Saragossa, que no hi havia manera de trencar-la. Va ser un triple de Dani Martinez que just havia sortit a la pista que va posar el marcador amb 23-24. Aquest triple va canviar la dinàmica del partit. L’equip ja es trobava més còmode sobre la pista i sobretot la defensa començava a funcionar a la perfecció. El Olivar no veia pràcticament la cistella, quedant-se amb nomes 6 punts en tot el quart, aconseguint que el marcador es capgirés al descans, amb una tranquilitzador 33-28.

A la represa, la màquina blava va posar la directa, sobretot gràcies a un exel.lent treball defensiu de tot l’equip, que feia que l’Olivar tingués series dificultats per arribar a tirar a cistella en posicions còmodes. Les recuperacions de pilota i els contraatacs eren constants, provocant que la bretxa al marcador cada cop fos mes gran. El partit estava sentenciat, estava dat i beneït, aconseguint que la diferència s’incrementés fins arribar als trenta punts de diferència al final del partit (81-51)

D’aquesta forma l’equip aconseguia la tercera victòria de la temporada i la primera d’aquest irregular inici de lliga al Pavelló del Serrallo.