.

Nàstic 3-0 el Prat

El Nàstic ha aconseguit sumar els 3 punts davant de l’AE Prat en el primer partit del 2014 al Nou Estadi. Lago Júnior ha inaugurat el marcador, i Querol i David Rocha, al segon temps, han aconseguit perforar també la porteria del Prat. El Nàstic ha jugat els últims 20 minuts amb un home més per l’expulsió de Larios.

Partit complicat el que li ha plantejat el Prat al Nàstic. Els granes s’han trobat amb un equip ben plantat al darrere que li ha dificultat les arribades i les ocasions per avançar-se en el marcador. Buscant el joc per les bandes i les referències de Marcos  i Perera a dalt, el Nàstic ha mirat d’aproximar-se a poc a poc a la porteria defensada per Toni. No ha estat fins al minut 20 que Perera ha fet el primer avís. Després d’una bona combinació col·lectiva, el davanter grana ha xutat per sobre del travesser. Poc després ha estat Pablo Marí el protagonista de la millor ocasió abans del gol. David Sánchez ha centrat i el balear ha enviat la pilota al pal.

Amb el domini del Nàstic, tant pel que fa a la possessió com a les ocasions, ha arribat, al minut 30, el primer gol grana. Lago Junior, de cap, ha rematat una centrada per inaugurar el marcador.

Amb aquest avantatge en el marcador i amb la seguretat de Reina a la porteria, s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Prat s’ha obert i ha estirat les seves línies per mirar d’empatar el partit. Vicente Moreno ha escollit Jean Luc, Querol i Rubio per sortir de refresc i han marxat Perera, Marcos i Lago Júnior. Després d’uns minuts en els que el Prat ha gaudit d’aproximacions a l’àrea de Reina, els visitants s’han quedat amb un jugador menys. David Querol marxava sol cap a la porteria i Larios ha comès falta sobre el davanter grana.

Amb avantatge numèric, el Nàstic ha aconseguit sentenciar el partit. Querol ha fet el segon al minut 74 després d’un excel·lent toc de taló i David Rocha s’ha sumat als golejadors de la matinal firmant el definitiu 3 a 0.

El Nàstic visitarà el proper cap de setmana el camp de l’Espanyol B.