.

Imatge del partit entre l'equip del Prat i el vòlei SPiSP Foto:Cedida

Imatge del partit entre l’equip del Prat i el vòlei SPiSP Foto:Cedida

El CV Sant Pere i Sant Pau pateix la seva primera derrota del curs. Repartiment de punts, 2 per a Prat i 1 per al SPiSP, que segueix líder després de caure a la pista del Prat.
 La seva visita a la pista del Vikings Volei Prat, es va convertir en un agonia després d’anar controlant el partit 0-2 al marcador. Després d’un inici de partit irregular, en la qual el conjunt vermelló no va poder fer-se un forat en el marcador fins el punt 11, del qual es va passar al 11-18, va arribar el final de set, en què va haver d’apretar el conjunt tarragoní per emportar-se’l 19-25. El segon set, va començar de cara per als visitants que només van haver d’aguantar a recepció per emportar-se la segona mànega 18-25.
Amb 0-2 ningú podia presagiar que aquella tarda el partit duraria gairebé 1h més. El SPiSP va baixar el seu rendiment i els seus errors en recepció van anar a més, incapaços de tancar amb l’atac i amb diversos errors en defensa va ser imposible donar-li la volta al marcador que va acabar 25-20. No era la primera vegada que perdien un set, però els cooperativistes no van aixecar cap, minvats per els seus errors i mancats de forces a causa de l’esforç en els sets anteriors, Vikings Volei Prat ho va tenir molt fàcil per posar el 2-2 al marcador i forçar la “mort súbita”.
El “tie-break”, va ser un pur tràmit per als locals, que van aconseguir posar terra pel mig a l’inici del mateix, situant el marcat 5-1 a favor, per acabar 15-8.
El entrendor del SPiSP, Vlado Stevevoski, comentava al final del partit que “no hem sabut tancar el partit. Hem jugat molt bé els dos primers sets, però no podem baixar tant el nostre rendiment en recepció” aclaria també que “hem perdut el nostre primer partit l’any en una pista molt complicada. a més que és molt difícil, jugar contra un equip que t’acaba d’igualar el partit 2 a 2 ” acabà dient que” No cal baixar el cap perquè seguim primers. Hem de treure conclusions que ens serveixin per millorar i sobretot per adonar-nos que no som invencibles “