.

L’Ibersol CBT ha encaixat la primera derrota de la temporada al Pavelló del Serrallo, després d’un intens partit contra el CB Cornellà, que ha sabut imposar el seu joc i minimitzar el potencial de l’equip de Berni Álvarez. Els blaus ho han intentat fins al darrer segon, però no han pogut finalitzar amb victòria el que ha estat un gran any de l’Ibersol CBT

El Cornellà sorprenia els blaus amb un 2 a 10 inicial que obligava els de Berni a treballar des del primer minut per capgirar el marcador. Els blaus abusaven del tir de tres i el control del rebot visitant permetia les transicions ràpides que finalitzaven fàcilment sota cistella. Berni es veia obligat a demanar temps mort per aturar la bona ratxa del Cornellà. Torres assumia la responsabilitat anotadora, amb els 4 punts que els blaus anotaven en quatre minuts jugats (4 – 13). El Cornellà se sentia còmode sobre el parquet, ampliant la diferència als 10 punts, mentre que els blaus havien de treballar molt cada jugada per finalitzar en cistella. Un triple de Jordi Barberà al final del quart deixava el marcador en 14 a 21 favorable al Cornellà.

El mateix Barberà iniciava els següents deu minuts de la mateixa manera, amb un triple, mentre que en defensa l’equip apujava les línies i la intensitat. Tot i això, els visitants no afluixaven i aconseguien mantenir una renda de 6 – 8 punts. Pape Mbaye i David Fernández anotaven de tres de forma consecutiva, portant el marcador al 27 – 33, fet que esperonava el Cornellà per posar una marxa més i tornar a aconseguir una renda de més de punts amb un fàcil parcial de 0 a 7 (27 – 40). Els blaus s’encallaven davant la dura defensa visitant, fins que Sorolla trencava la dinàmica negativa des de la línia de tirs lliures. Però un inspirat Cornellà no deixava que els blaus s’apropessin i aprofitaven les errades de l’equip de Berni i les decisions arbitrals per marxar al descans amb un resultat de 31 a 43.

Pape, de tres, i Rubén Llanos aportaven 5 punts només tornar de vestidors per baixar la diferència per sota dels deu punts (36 – 45), però l’encert del Cornellà seguia sent molt elevat, pel que als blaus els costava apropar-se amb perill. Pape Mbaye seguia inspirat des de la línia de tres, i sumava dos nous triples per posar el marcador en 44 a 52. Un parell de bones accions defensives sumades als quatre punts consecutius de Torres feien que l’Ibersol CBT reaccionés i es fiqués a quatre punts dels visitants, a falta de tres minuts i mig per finalitzar el tercer quart. El triple de Joan Güixens posava d’empeus el Serrallo i forçava el temps mort del Cornellà (51 – 54). Quan millor estaven els blaus, també apareixia el millor Cornellà en defensa per aturar la remuntada blava i tornar a recuperar un avantatge de 5 punts (52 – 57).

Els visitants anotaven dos triples consecutius amb l’estrena del darrer quart. L’Ibersol CBT era capaç d’aturar els cops però es tornava a mostrar desencertat de cara a cistella. Torres i Tugores, amb un 2+1, mantenien vius els seus, que havien de lluitar contra moltes adversitats i el gran encert visitant (59 – 69). Els triples del Cornellà apareixien en el pitjor moment pels interessos de l’equip de Berni, quan ja es travessava l’equador del quart. En els minuts finals, els blaus han lluitat per reduir la diferència, que finalment ha estat de deu punts (75 – 85).