.

.

TOTS 21

L'autor és Ferran Gerhard

L'autor és Ferran Gerhard

Aquest divendres 28 de març, a les 20 hores al Cafè Metropol, Espai Cultural (Rambla Nova 46, Tarragona), tindrà lloc la presentació del llibre ‘Ladridos de plata’ de Ferran Gerhard

De gènere inclassificable-entre ficció i realitat-, de fraseig musical i lingüístic contundent, Ladridos de plata (Silva Editorial 2014) és quadern de bitàcola digital, collage i relat d’un franctirador escortat per una mena de cort dels miracles: un cor polifònic de persones i altres éssers animats que naveguen, debaten i es defensen contra les ofenses del Poder i el desgast vital mitjançant la lucidesa política, l’humor sarcàstic o picaresc, els petits plaers domèstics, la companyonia, els bars, la cultura, la memòria, la paraula evocadora i justa, la poesia.

El seu autor, Ferran Gerhard (1953) ha exercit durant quaranta anys el periodisme. Ha publicat dos poemaris i quatre llibres de narrativa. Actualment prepara el segon volum de Bitacorismos. La literatura és el seu verí i la seva salvació. La acràcia, la seva bandera. La seva situació laboral, expulsat per un ERO.

Intervindran: Manuel Rivera (editor), Josep Anton Sierra i Xavi Chamorro (escriptors) i Ferran Gerhard (autor del llibre). A més, actuarà el músic: Conrad Setó.