TOTS 21

Imatge de la Catedral de Tarragona. Foto: Cedida

Ateses les mesures sanitàries actuals per la Covid-19, el proper dijous, dia 21 de gener, solemnitat dels sants màrtirs Fructuós, Auguri i Eulogi, a les 10.00 hores tindrà lloc la pregària i lectura de la Passio Fructuosi a la capella de Sant Fructuós de la Catedral de Tarragona organitzada per l’Associació Cultural de Sant Fructuós.

L’acte, que serà a porta tancada, es podrà seguir en directe a través del web de l’Arquebisbat de Tarragona (https://www.arquebisbattarragona.cat), del seu canal de Youtube i la resta de xarxes socials.

A la tarda, a les 18.00 hores, a la mateixa Catedral se celebrarà l’eucaristia de cloenda del vint-i-cinquè aniversari del Concili Provincial Tarraconense de 1995 presidida per l’arquebisbe Joan Planellas i concelebrada pels bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya. En finalitzar l’eucaristia, els bisbes de Catalunya faran públic un document que porta per títol ‘Esperit, cap on guies les nostres esglésies? Als vint-i-cinc anys del Concili Provincial Tarraconense del 1995’.

La celebració, complint estrictament les mesures sanitàries del moment, tindrà l’aforament limitat. Per aquest motiu també es podrà seguir en directe a través del lloc web de l’Arquebisbat, per Youtube i la resta de xarxes socials.

Redacció