.

.

TOTS 21

Imatge de la jornada de lliurament dels guardons

Prades ha obtingut el guardó de tres flors al certament de Viles Florides que  va tenir lloc aquest passat divendres al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès, en un acte presidit per la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret.

Es tracta de la segona participació de Prades en aquest esdeveniment, després del premi obtingut a l’any 2016.

Prades ha rebut un diploma amb 3 flors, junt amb 47 municipis més. També n’hi ha hagut 11 que han estat reconeguts amb quatre Flors d’Honor, i 48 municipis més haurien rebut dues Flors d´Honor i 6 municipis amb una Flor d´Honor. En total, 113 municipis que treballen per fer créixer el verd a Catalunya i que suposen un important increment de municipis participants respecte els 86 de l’edició de l’any passat.

Viles Florides vol reconèixer la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir. El projecte posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a  través de l’atractiu del parcs i jardins.