.

.

TOTS 21

PortSolidari, del Port Tarragona, un grup format per la plantilla de l’organisme tarragoní, ha encetat una campanya sota el títol ‘Recollida solidària Ucraïna’ per tal de fer costat i donar suport al poble ucraïnès.

La campanya ha començat aquest dijous 3 de març i finalitzarà el pròxim diumenge 20 de març. Consisteix a recollir materials de primera necessitat tenint en compte la situació de conflicte que pateix el poble ucraïnès. Productes per alimentació infantil com llet en pols, cereals, farinetes en pols, etc, o bé bolquers, medicaments bàsics com ibuprofens, paracetamol, analgèsics, alcohol 96º, aigua oxigenada, benes, sacs de dormir, mantes, edredons o tot allò que es cregui els hi pugui ser d’utilitat. La iniciativa, segons els representants de PortSolidari, està enfocada en productes de primera necessitat per a la canalla, tot i que està oberta a tota mena d’aportacions.

PortSolidari ha habilitat 3 espais per fer la recollida. El primer al Tinglado 1 del Moll de Costa en horari de dimarts a dissabte de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h. Diumenges i festius d’11 h a 14 h. El segon espai està al Museu del Port, també situat al Moll de Costa, en horari de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenges i festius d’11 a 14 h. L’últim espai habilitat és al vestíbul de la seu administrativa del Port de Tarragona on tota la plantilla del port pot participar i fer les seves pròpies aportacions.

Aquesta campanya ha nascut gràcies a la iniciativa de PortSolidari per posar-se en contacte amb l’associació d’ucraïnesos a Tarragona i a la implicació u suport del Barri del Port i de l’Associació del Veïnat del Serrallo. L’associació d’ucraïnesos/es els hi ha fet arribar la llista de productes necessaris, tot i que, malauradament, i en declaracions dels propis integrants de l’associació “els hi fa falta de tot”.

Des de PortSolidari es fa una crida i es convida a apropar-se i participar en aquesta recollida solidària i necessària. Tarragona i el Port , fent costat al poble ucraïnès.

Redacció