.

.

TOTS 21

El parc temàtic va presentar les claus de la seva temporada més llarga als touroperadors internacionals. Foto: Cedida

El parc temàtic va presentar les claus de la seva temporada més llarga als touroperadors internacionals. Foto: Cedida

PortAventura World ha celebrat l’acte de presentació de la seva temporada 2023, que començarà el pròxim 17 de febrer amb la celebració del primer Carnestoltes de la història del resort i s’estendrà al llarg de gairebé 300 dies, conformant la seva temporada més llarga, al Placio de Neptuno de Madrid. Per a això, el complex turístic va convocar als seus principals col·laboradors i als representants dels grans operadors turístics a nivell nacional i internacional per a presentar els nous projectes que veuran la llum al llarg de 2023.

Una de les principals novetats serà la celebració de la primera edició del Carnestoltes al llarg de 15 dies no consecutius, sota la inspiració de les celebracions més famoses del món: Rio de Janeiro i Venècia. Durant els caps de setmana de febrer i març, es desenvoluparà un ampli programa d’activitats que contempla des d’espectacles itinerants i batucades, fins a carrosses temàtiques i desfilades de comparses.

Durant la jornada, amenitzada pel ritme de la samba brasilera, la companyia també va reafirmar la seva aposta per la sostenibilitat i la innovació amb la posada en marxa de projectes com la primera atracció dark ride del món, ‘Uncharted’, o la major planta fotovoltaica d’autoconsum d’una destinació turística a Espanya i una de les majors d’Europa: PortAventura Solar, la inauguració de la qual està prevista per al segon trimestre de l’any. A més, per a impulsar l’acceleració digital del resort, el Centre de Convencions acollirà grans trobades del gaming com la Iberian Cup League of Legends o la Balloon World Cup.

David García Blancas, director general de PortAventura World, ha assegurat que “la nostra prioritat continua sent liderar la transformació de la indústria de l’oci i l’entreteniment, sense perdre de vista el nostre compromís per convertir-nos cada dia en un destí més sostenible i responsable. La nostra aposta per la personalització, la digitalització i la desestacionalització de l’oferta ens ajudarà a acostar experiències úniques i inoblidables a nous públics i mercats i, per a això, volem continuar comptant amb el suport i la col·laboració dels màxims representants de la touroperació internacional”.

La trobada, que ha finalitzat amb un espectacle de batucada i ball acompanyat per un còctel, també ha comptat amb un espai obert a la participació i el diàleg amb els principals *partners del *resort per a intercanviar experiències i noves propostes.