.

.

TOTS 21

Les marques s’han unit per a la construcció d’un arbre de Nadal molt especial en la zona de Mediterrània, dins del resort. Foto: Cedida

PortAventura World i Aigua de Veri treballen junts des de fa anys, sent aquest últim un partner exclusiu del resort que proporciona la seva aigua oficial. Aquesta col·laboració entre totes dues marques es troba alineada a nivell estratègic i, més concretament, en termes de sostenibilitat. I és que totes dues marques mantenen un fort compromís amb el respecte del medi ambient, buscant maneres d’exercir un impacte més conscient i respectuós sobre el planeta amb la seva activitat.

En el marc d’aquesta aliança responsable en l’àmbit de la sostenibilitat, PortAventura World i Veri donen la benvinguda al Nadal enguany amb una acció carregada de missatge. Les marques s’han unit per a la construcció d’un arbre de Nadal molt especial en la zona de Mediterrània, dins del resort. Aquest gran arbre s’ha aixecat amb 5.000 ampolles r-PET (elaborades amb PET 100% reciclatge i 100% reciclable) utilitzades pels visitants del parc, mesura sis metres d’alt i porta el lema ‘Happy Blue Christmas’, per unes festes més conscients i compromeses amb el medi ambient.

El projecte busca traslladar als visitants del resort la importància del reciclatge per a generar menys residus i fer-los partícips de l’economia circular, com una part fonamental de l’estratègia del propi parc. L’arbre comptarà amb una encesa nadalenca que il·luminarà Mediterrània en un context entranyable a partir del 4 de desembre.

PortAventura World es troba immers en plena temporada de Nadal, repleta d’espectacles i amb un gran desplegament decoratiu que impregna cada racó del resort de llums i garlandes. A tot això se suma aquest arbre de Nadal tan especial per a recordar als visitants la importància de començar 2022 amb la mirada posada en el nostre planeta.

Responsabilitat en un moment àlgid de consum

El Nadal és un moment clau de l’any quant a consum, i per això totes dues marques han volgut unir-se per a conscienciar de la importància de realitzar una gestió responsable dels residus (reduir, reciclar i reutilitzar) durant les celebracions. Així, les ampolles de l’arbre protagonista de l’acció es tornaran a reciclar per a convertir-se en nous envasos després de la campanya.

Una clara aposta pel medi ambient

L’estratègia de PortAventura World és clara en termes de RSC, desenvolupant accions relacionades amb la sostenibilitat, el medi ambient i la cohesió social que la posicionen al capdavant de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), amb un fort component social liderat per la Fundació PortAventura.

El resort impulsa en les seves instal·lacions l’economia circular, amb mesures com l’eliminació de plàstics d’un sol ús i la minimització del desaprofitament de menjar; la mobilitat sostenible, mitjançant el trasllat eco-friendly dels seus empleats, els seus proveïdors i els seus clients; la reducció de les emissions de carboni a l’atmosfera, amb una clara preocupació per l’eficiència energètica, la implementació de pràctiques respectuoses amb la biodiversitat del seu entorn i l’ús responsable de l’aigua, o la conscienciació activa dels seus empleats i els seus visitants, amb accions com ‘Happy Blue Christmas’.

Redacció